Forum Klanu Shootingstars

Forum klanu Shootingstars

Ogłoszenie

RADZĘ ZAPOZNAĆ SIĘ ZE WSZYSTKIMI REGULAMINAMI !!

#1 2009-05-28 22:06:33

Warez

Członek GTW/Admin

Punktów :   

Regulamin Rekrutacji WAŻNE!!

Rekrutujemy wszystkie profesje aż do zapełnienia wszystkich miejsc w klanie

Regulamin Rekrutacji

1. Podania prosimy składać według schematu podanego poniżej wraz w wypełnieniem oświadczenia na samym dole posta gdzie (nick) każdy gracz zamienia na nick jakiego będzie używał w klanie.

2. Każde podanie zostanie rozpatrzone przez radę klanu i w ciągu 24 godzin w topiku pojawi się odpowiedź czy gracz został przyjęty czy też nie.

3. Jeśli podanie gracza zostanie pozytywnie rozpatrzone ma on prawo założyć konto na forum klanowym o takim samym nicku pod jakim gra w grze.
Aby zapobiec tworzeniu kont fałszywych każde zarejestrowane konto ma na początku status Użytkownik Niepotwierdzony(z prawami identycznymi co goście) dopiero po zweryfikowaniu konta przez administratora konto zostanie aktywowane.

4. Taka mała rada ode mnie radzę spędzić te kilka minut i napisać wszystko według regulaminu rekrutacji a na pewno zwiększy to szanse przyjęcia ;>

NIK POSTACI:

LVL POSTACI:

KLASA:

OD JAK DAWNA GRASZ W L2:

ILE CZASU SPEDZASZ NA L2 (dziennie, weekendy):

POPRZEDNI KLAN(opcjonalnie):

SPRZET:

KILKA SŁÓW O SOBIE I ZAINTERESOWANIACH:

Ja (nick) oświadczam, że zapoznałem się z regulaminem klanu, forum oraz zobowiązuje się do bezwzględnego przestrzegania tychże regulaminów.

Stopka forum

RSS